Aanbod

Waarvoor kan je bij Ergotherapie Pallieter terecht?


Gerontologische problematiek

'Ouder worden' .. het verandert ons lichaam. Heb jij nood aan extra ondersteuning of informatie, contacteer ons vrijblijvend.

Woningaanpassingen

Wil je je huis aanpassen aan je huidige noden of krijg je graag advies voor de toekomst? Dit kan allemaal bij Ergotherapie Pallieter.

Hulpmiddelen

Heb je nood aan extra hulp om je dagelijkse activiteiten te blijven doen? Ook hier kan ik als ergotherapeut jou in begeleiden.

(Jong) Dementie

Ben je mantelzorger of persoon met (jong) dementie en heb je graag iemand die met je mee wandelt op dit moeilijke pad? Als wandelpartner kan ik hierin jou zeker ondersteunen.

Valpreventie

'Iedereen kan natuurlijk al eens een keer vallen.'

Samen bekijken we wat we kunnen doen om het vallen te voorkomen in de toekomst.

Gerontologisch Consulent

Vanaf juli 2024 afgestudeerd. Als consulent mag ik zowel individuelen als bedrijven coachen in het ouder worden, zowel persoonlijk als beleidsmatig.

Informatie

Als ergotherapeut sta ik altijd klaar om mijn expertise met andere te delen. U kan mij inhuren voor infomomenten of vormingen rond dementie, woningaanpassingen, het ouder worden in al zijn facetten, ... 

Parkinson

Heeft u vragen over de ziekte van Parkinson? Dan sta ik graag klaar om samen met u door het doolhof te wandelen. Als ergotherapeut specialiseer ik mij steeds verder in de ziekte van Parkinson.