Over ons

Ik ben Tina Geens, ergotherapeut en oprichter van Ergotherapie Pallieter. 

Na mijn opleiding ergotherapie ben ik gaan werken als ergotherapeut in Woonzorgcentrum Coralia waar we samen het wonen en leven in huis op maat van de bewoner aanpassen. Ik ben een erkende ergotherapeut door de FOD Gezondheid en het RIZIV.  

Sinds september 2023 volg ik een bachelor-na-bachelor 'Toegepaste Gerontologie' aan AP Hogeschool Antwerpen. Vanaf juli 2024 kan ik mijzelf 'gerontologisch consulent' noemen. Als consulent mag ik zowel individuelen als bedrijven coachen in het ouder worden, zowel persoonlijk als beleidsmatig.

Voor ik de opleiding ergotherapie startte, werkte ik als zorgkundige in woonzorgcentra. Daar kreeg ik de passie voor gerontologie (oftewel het ouder worden) te pakken. Ik wou meer betekenen dan enkel 'zorgen voor'. Met mijn opleiding ergotherapie kan ik samen met jou de zelfstandigheid gaan verhogen en de kwaliteit van leven gaan aanpassen naar jouw noden.

Je kan mij dus het best omschrijven als een creatieve duizendpoot, leergierige en bezige bij met een groot hart voor ouderen volwassenen. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en samen op pad te gaan naar een voor jouw beter leven.